vineri, 3 februarie 2012

Odorizante auto - personalizate

Exista deja cateva firme care produc odorizante auto la preturi destul de mici, insa ele nu pot sa produca decat cantitati mari de ordinul miilor de bucati. Ele au acapart deja clientii mari din acest segment. Insa clienti mari inseamna probleme mari.


Ideea ar fi sa produceti cantitati mici de odorizante la preturi avantajoase. Astefl va adresati catre un numar mai mare de clienti. Puteti face odorizante personalizate pentru spalatorii, vulcanizari, magazine auto, florarii, brokeri de asigurari, agentii de pariuri, va puteti adresa catre orice unitate.
Puteti sa faceti contracte cu magazine de cadouri personalizate, de unde clientii ar putea sa-si ia odorizante cu chipul iubitei.
Destul de des se fac campanii electorale iar viitorii primari si-ar dori sa-ti zambeasca atarnati de oglinda retrovizoare.
Potentialul consumatorilor este incredibil de mare, iar daca ai imaginatie poti sa creezi cele mai spectaculoase odorizante.


In cantitati mari pretul de productie al unui odorizant este in jur de 0.35 - 0.4 lei, iar in cantitati reduse (10 buc - 100 buc) pretul creste la 0.5 lei.
Un odorizant personalizat se vinde inre 1 leu si 2 lei.


In acest caz pot sa va dau persoane de contact care sa va invete tehnica de productie, care sa va furnizeze utilajele necesare si materia prima.


Succes!


4 comentarii:

  1. Buna. Sunt interesat. Cum putem lua legatura?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua! As dori sa incep o astfel de afacere si va rog daca se poate sa ma puneti in contact cu o persoana care m-ar putea ajuta in acest sens. Va las aici o adresa de mail, eventual va pot da un nr de telefon acolo. Multumesc anticipat! e-mail: derscariuvlad@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. buna ziua. Doresc daca se mai poate aceste info. Va multumesc anticipat. 0744801891

    RăspundețiȘtergere